Politica de confidentialitate

Colectarea si utilizarea datelor pe www.idealize.ro

Fiecare utilizator care acceseaza site-ul www.idealize.ro trebuie sa fie corect informat în legatura cu modul de colectare și folosire a datelor personale. In această secțiune vei afla ce date colectăm de la tine, cum le folosim, dar și care sunt drepturile tale.
Pentru început, trebuie să stii ca datele personale se refera la orice informatie care poate duce la identificarea utilizatorului, cum ar fi : nume și prenume, adresa de e-mail, numar de telefon si/sau orice identificator online obtinut prin cookie-uri.
Pentru ca datele tale să fie colectate în conformitate cu noua lege privind protectia datelor (Legea 363/2018) am luat toate masurile tehnice necesare pentru ca tu sa ai posibilitatea sa iti dai acordul si de a ne oferi informatiile de mai sus în deplina cunostinta de cauza, acest fapt nepericlitandu-ti securitatea sau protectia datelor tale.
In conformitate cu noile reguli europene de protectie a datelor cu caracter personal, ai dreptul sa soliciti prin email toate datele personale pe care le avem despre tine, dar si sa ne ceri sa stergem aceste date de pe site-ul nostru.

Protectia datelor

Siguranta datelor tale este o prioritate pentru noi. Folosim informatiile tale personale cu scopul de a-ti trimite pe adresa ta de e-mail subiecte interesante despre activitatea noastra, detalii despre serviciile noastre, despre job-urile disponibile, dar si diferite promotii, care te-ar putea interesa. Datele tale personale ne ajuta sa iti oferim o navigare personalizata pe site-ul www.idealize.ro dar si pe platformele online pe care le folosim, Facebook si Instagram.

Date furnizate pentru website-ul www.idealize.ro

Adresa de email
Folosim adresa ta de email pentru a-ti crea un cont pe site sau pentru a-ti trimite newsletter-e privind subiecte interesante despre activitatea noastra care te-ar putea interesa.

Prenumele si Numele
Folosim prenumele si numele pentru a personaliza mail-urile pe care ti le trimitem.

Numărul de telefon
Folosim numarul de telefon pentru a te putea contacta in cazul in care doresti sa ne intalnim.

Date Browser / IP/ Dispozitiv
Folosim datele despre browser / IP / dispozitiv pentru a afla cum accesezi website-ul www.idealize.ro. Aceste informatii ne ajuta pentru a optimiza website-ul www.idealize.ro oferind o navigarea mult mai usoara.

 

Datele dvs. nu sunt partajate altor terti!
Pentru solicitarea stergerilor datelor personale sau a unui continut de pe website / retea de solicitare ne puteti contacta la adresa de e-mail: office@idealize.ro